Menu
Uw winkelwagen

NORDIC SPIRIT

Merk: NORDIC SPIRIT Model: Berry Citrus
Nordic Spirit Berry Citrus bevat een gecombineerde smaak van zoetzure citrus en zoete wilde bessen. Naast de sterke nicotine kick geeft het ook een zoete verfrissende smaaksensatie in je mond.Bent u op zoek naar sterke/milde nicotinezakjes, beter bekent als Snus? Dan bent u bij Snusalert op de juist..
€5,20
Excl. BTW:€4,30
Merk: NORDIC SPIRIT Model: Elderflower
Nordic Spirit Elderflower bevat een gecombineerde smaak van vlierbloesem en citrus. Naast de sterke nicotine kick geeft het ook een verfrissende zoete smaaksensatie in je mond. Bent u op zoek naar sterke/milde nicotinezakjes ook wel snus genoemd? Dan ben je bij de juiste plek bij Snusalert!Erva..
€5,20
Excl. BTW:€4,30
Merk: NORDIC SPIRIT Model: Smooth Mint
Nordic Spirit Smooth Mint bevat een gecombineerde smaak van verfrissende zoete pepermunt en koele menthol. Naast de sterke nicotine kick geeft het ook een verfrissende smaaksensatie in je mond.Bent u op zoek naar sterke/milde nicotinezakjes, beter bekent als Snus? Dan bent u bij Snusalert op de juis..
€5,20
Excl. BTW:€4,30
Merk: NORDIC SPIRIT Model: Spearmint Intense
Nordic Spirit Spearmint Intense bevat een gecombineerde smaak van verfrissende munt en koele menthol. Naast de sterke nicotine kick geeft het ook een verfrissende smaaksensatie in je mond. Bent u op zoek naar sterke/milde nicotinezakjes, beter bekent als Snus? Dan bent u bij Snusalert op de jui..
€5,20
Excl. BTW:€4,30
Merk: NORDIC SPIRIT Model: Spearmint Intense STRONG
Nordic Spirit Spearmint Intense bevat een gecombineerde smaak van verfrissende munt en koele menthol. Naast de sterke nicotine kick geeft het ook een verfrissende smaaksensatie in je mond. Let op.product bevat nicotine, geen tabak. Nicotine is een verslavende, chemische stof. De nicotinezakjes ..
€6,29
Excl. BTW:€5,20
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Wij gebruiken op onze website cookies om de website sneller en efficienter te laten werken. Druk op 'OK' om het te accepteren.