Menu
Uw winkelwagen

KILLA

Merk: KILLA Model: Cold Mint
Killa Cold Mint Nicotine pouches (Nicopods)!Met Killa cold mint all white portion kan je zeker een sterke nicotine kick verwachten, de heerlijke verfrissende smaak van menthol en mint zullen je niet ontgaan zijn.De nicotinezakjes van Killa Cold Mint nemen je mee naar de koude Alphen op een stormacht..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Merk: KILLA Model: 13
Killa 13 EXTREMEKilla 13 extreme extra strong nicotine pouches bevat een gecombineerde en zoete smaak van energydrank met een vleugje munt.Dit product wordt aangeraden voor stevige rokers als vervang middel voor sigaretten zonder tabak.De nicotinezakjes van Killa 13 extreme extra strong snus bevat e..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
KILLA Blueberry
2-3 Days
Merk: KILLA Model: Blueberry
Killa BlueberryKilla Blueberry Nicopods een heerlijke Zweedse snus met de smaak van fruitige bosbessen met een vleugje mint zorgt voor een heerlijk tropisch smaak explosie onder je lip wat extra verkoelend voelt door een vleugje mint!Killa snus heeft een sterke nicotinegehalte van maar liefst 18 mg/..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Merk: KILLA Model: Cola
Killa ColaKilla Cola nicopods is een smaak van cola gecombineerd met een vleugje mint, de unieke tinteling die je voelt onder je lip geeft je een verfrissend gevoel voor een heerlijk snus moment om te genieten van je nicotine.De all white nicotine pouches hebben een sterk nicotinegehalte van maar li..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
KILLA Fusion
Out Of Stock
Merk: KILLA Model: Fusion
Killa Fusion bevat een gecombineerde smaak van een mix van diverse bessen en verfrissende munt. Naast de sterke nicotine kick geeft het ook een fruitige maar verfrissende smaaksensatie in je mond.Killa pods ook wel nicopods wordt geproduceerd door NGP In Litouwen in Zweden. Killa pods hebben een hoo..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Merk: KILLA Model: Melon
Killa MelonKilla Melon nicopods heeft een heerlijk tropisch smaakje namelijk melon, de heerlijke smaak van de all white snus proeft exact naar meloen die je al gewend bent!Door de tinteling onder je lip met een vleugje mint, is dit de perfecte zweedse snus als je van zoete smaken houdt!De pouches he..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Merk: KILLA Model: Watermelon
Killa WatermelonKilla watermelon nicopods heeft een heerlijke smaak van watermeloen, de heerlijke zoete smaak van watermeloen met een vleugje mint is de ideale snus om lekker te ontspannen van nicotine zonder te roken. Killa nicopods hebben hoog gehalte aan nicotine, gericht op ervaren gebruike..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Wij gebruiken op onze website cookies om de website sneller en efficienter te laten werken. Druk op 'OK' om het te accepteren.